Tradycja i historia

Siedziba i zakład produkcyjny położony jest w jednym z najatrakcyjniejszych regionów w Polsce – w Chrzanowie, w województwie małopolskim. To tu znajduje się najwięcej obszarów chronionych w kraju : parki narodowe, parki krajobrazowe, rezerwaty przyrody, pomniki przyrody i obszary chronionego krajobrazu.  Klimat panujący w regionie sprzyja prowadzeniu nowoczesnej, przyjaznej dla środowiska firmy.

Pierwsze kroki  rozpoczęliśmy w 1997 roku w Wieliczce. W związku z ogromnym zainteresowaniem produktami ze strony Klientów i ograniczonymi możliwościami produkcyjnymi  Właściciele firmy podjęli decyzję o przeniesieniu produkcji do większego i w pełni profesjonalnego zakładu w Chrzanowie. 

Wraz ze zmianą miejsca produkcji nastąpiła również zmiana graficznego wizerunku firmy, rozwój dystrybucji i systematyczne inwestowanie zarówno w park maszynowy , jak i w kadrę menadżerską. 

Niezmienna pozostała jednak idea i myśli przewodnia zakładu, czyli łączenie polskiej tradycji wędliniarskiej z nowoczesną technologią wytwarzania produktów, które zaspokoją potrzeby naszych klientów. Precyzyjnie dobrane przyprawy, unikatowe receptury i otwarte głowy na nowe pomysły sprawiają, że nasze produkty są znakomitą propozycją dla wszystkich szukających wyrobów o wyjątkowym smaku i aromacie, a także w przystępnej cenie. 

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą

UNIMIĘS 2015, WSZELKIE PRAWA ZASTRZEŻONE ©